nieuws

Proef met biologische producten in sfeervolle setting

Eten & Drinken

Onder de naam De Genietende Groene Tafel is in verpleegcentrum De Watersteeg in Veghel van half juni tot half augustus onderzoek gedaan naar de effecten van een lekkere en goede warme maaltijd in een sfeervollere ambiance. De resultaten worden later deze maand bekendgemaakt.

Proef met biologische producten in sfeervolle setting

Op initiatief van de ministeries van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is onlangs onderzoek gedaan naar een lekkere en goede maaltijd in een sfeervolle ambiance. Het onderzoek bij verpleegcentrum De Watersteeg in Veghel is uitgevoerd door Wageningen Universiteit & Researchcentrum in samenwerking met Phliss, een onderneming die eet- en drinkconcepten bedenkt en implementeert in onder meer de zorgsector.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels