nieuws

Samenwerking Maasstad Ziekenhuis en Sodexo

Eten & Drinken

Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en Sodexo Health Care hebben een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. Sodexo gaat met ingang van 1 maart 2011 het eten & drinken voor de patiënten van het ziekenhuis verzorgen. Op die dag opent het nieuwe Maasstad Ziekenhuis haar deuren.

Samenwerking Maasstad Ziekenhuis en Sodexo

De patiënten hebben dagelijks de keuze uit een ruim assortiment smakelijke traditionele en wereldgerechten. Ze kunnen op ieder moment van de dag hun keuze maken, de warme maaltijd wordt dan binnen 30 minuten geserveerd. De broodmaaltijd wordt aangeboden via de ‘rijdende winkel’ op de afdeling.
Door gebruik te maken van de unieke Sodexo MMS applicatie, wordt tot op patiëntniveau vastgelegd wat er wordt geconsumeerd en welke voedingswaarde dit vertegenwoordigt. Dit draagt bij aan het voorkomen en terugdringen van ondervoeding en een beter herstel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels