nieuws

Huuskes neemt Disgenoten over

Eten & Drinken

De activiteiten van Stichting Disgenoten zijn overgenomen door Huuskes Versproducten. De Apeldoornse stichting was zelf op zoek naar een commerciële partner die bereid was tot een complete overname van activiteiten. De overname zal geen consequenties hebben voor de werkgelegenheid.

Huuskes neemt Disgenoten over

Dagelijks verzorgt Stichting Disgenoten 1750 tot 1800 warme maaltijden voor verschillende zorgorganisaties in Apeldoorn en omstreken. Huuskes haalt allerlei voordelen uit de overname, zoals een aanvulling op de bestaande concepten, de mogelijkheid om maaltijden op porselein te serveren en uitbreiding van regionale producten in het assortiment.

Innovatiekracht
Voor Stichting Disgenoten is de innovatiekracht op voedingsgebied die aanwezig is bij Huuskes belangrijk, waarmee de kwaliteit van de maaltijd nog verder gaat stijgen. Daarnaast kunnen de participanten van Stichting Disgenoten gebruik maken van nog meer voedingsconcepten, waardoor zij sneller kunnen inspelen op de veranderende zorgvraag binnen de diverse zorginstellingen. Voor de langere termijn wordt eveneens de continuïteit gewaarborgd en is er sprake van kostenreductie voor de participanten en afnemers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels