nieuws

TasteToo-maaltijden in het ’t LangeLand Ziekenhuis

Eten & Drinken

Patiënten van ’t LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer kunnen in dit nieuwe jaar voor de warme maaltijd kiezen uit een brede selectie TasteToo-maaltijden van Multifood.

TasteToo-maaltijden in het ’t LangeLand Ziekenhuis

Deze maaltijden worden op traditionele wijze en met de beste ingrediënten vers bereid op bestelling en geleverd op een luxe rond bord (disposable). De borden zijn voorzien van een topseal met etiket waarop alle informatie in één oogopslag is af te lezen, inclusief de regenereercodes. De regenereerapparatuur (magnetron) is vooraf ingesteld op programma’s die corresponderen met de codes op het etiket. Op deze wijze kan de gastvrouw eenvoudig voor elke maaltijd het juiste regenereerprogramma selecteren.

Menukaart
Patiënten kunnen tot kort voor de maaltijd hun keuze maken aan de hand van de menukaart. De keuze wordt doorgeven aan de gastvrouw die de maaltijd op de afdeling uit de koeling haalt, regenereert en, na verwijdering van het folie, op de afgesproken tijd op de kamer serveert.

Ruime keuze
Er is een breed aanbod aan verschillende maaltijden. Dagelijks kan men kiezen uit diverse varianten in rundvlees, varkensvlees, gevogelte, vis en zelfs wild. Ook zijn er vegetarische gerechten en maaltijden voor een glutenvrij-, lactosevrij- en natriumarm dieet. Naast de maaltijden die samengesteld zijn uit aardappels, vlees en groenten zijn er ook exotische en mediterrane maaltijden. In de winterperiode bevat het menu wintergerechten en winterse stamppotten. Zomers wordt er een keuze geboden uit de typische zomerstamppotten en zomergerechten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels