nieuws

CHEF jus in vlokken ook verkrijgbaar als gebonden kalfsjus

Eten & Drinken

Nestlé Professional breidt het portfolio CHEF nieuwe generatie uit met Jus de Veau Lié. Deze gebonden kalfsjus is een veel gebruikte basis voor gerechten, die een chef veel bereidingstijd kost.

CHEF jus in vlokken ook verkrijgbaar als gebonden kalfsjus

“CHEF biedt chefkoks nu een hoogwaardig product dat hen veel tijd bespaart en tegelijkertijd een rijke smaak levert. Met de CHEF nieuwe generatie jus kan een chef zijn eigen creativiteit de vrije loop laten. “ Eerder dit jaar introduceerde Nestlé Professional onder het merk CHEF een nieuwe generatie jus. Deze is zeer positief ontvangen, omdat deze jus de volgens de leverancier diverse voordelen heeft. “Gemakkelijk te doseren, geen klontvorming en zowel warm als koud goed oplosbaar. Dit is mogelijk door een innovatie in het productieproces waarbij alle ingrediënten in één vlok bijeen zijn gebracht.”

Kijk voor meer informatie op www.nestleprofessional.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels