nieuws

Koopmans vernieuwt assortiment

Eten & Drinken

Koopmans Professioneel biedt voortaan een compleet assortiment kant-en-klare (diepvries) pannenkoeken en poffertjes.

Koopmans vernieuwt assortiment

“Dankzij de vernieuwde receptuur hebben deze lekkernijen nu de vertrouwde kwaliteit en ambachtelijke uitstraling van Koopmans Professioneel, maar dan met het gemak van kant-en-klaar”, aldus de leverancier.

Gemakkelijk, maar vooral ook erg lekker! Dat vonden ook de proefpersonen in een onafhankelijke, blinde smaaktest op locatie. Maar liefst 83 procent van de proefpersonen gaf de voorkeur aan een pannenkoek van Koopmans Professioneel ten opzichte van de concurrent. “Vertrouwde kwaliteit wordt nu óók bewuste kwaliteit met de volledig nieuwe biologische pannenkoeken en poffertjes. Dé uitkomst voor zorginstellingen die bewust kiezen voor biologisch.”

Kijk voor meer informatie op www.koopmans-professioneel.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels