nieuws

VION komt met halve rookworstschijfjes

Eten & Drinken

VION Food Group heeft onlangs halve rookworstschijfjes toegevoegd aan het assortiment Q-linaire Ready to Portion. De leverancier geeft aan dat de schijfjes een subtiele rooksmaak hebben.

VION komt met halve rookworstschijfjes

“Ze zijn individueel (IQF) ingevroren en alvast voor u gegaard, dus ideaal om zelfs op het laatste moment toe te voegen aan winterse soepen of stamppotten. Doordat de schijfjes rookworst gehalveerd zijn, lijkt een gerecht al snel goed gevuld.”

Het Q-linaire Ready to Portion- assortiment bestaat uit gegaarde vleesproducten. “Hiermee is altijd een kant-en-klare oplossing binnen handbereik, waarbij eigenlijk alleen nog een eigen finishing touch aangebracht hoeft te worden.”

Kijk voor meer informatie op www.vionfood.com

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels