nieuws

Nieuwe producten Boermarke

Eten & Drinken

Zuivelproducent Boermarke heeft enkele nieuwe producten op de markt gebracht. Zo kan volgens de leverancier winters worden genoten met de gebonden Stoofappeltjes en Stoofperen.

Nieuwe producten Boermarke

“Deze ouderwets lekkere zachte producten zijn te gebruiken als groente én dessert en zijn leverbaar in emmers van 5 kilo”, aldus de leverancier die adviseert de appeltjes bijvoorbeeld te serveren bij rode kool of de peertje in combinatie met vanillevla. Stroopwafelyoghurt en Bitterkoekjesvla met topcup zijn eveneens nieuw. “Mooie Oudhollandse uitstraling en hierdoor uitermate geschikt voor een brede doelgroep waaronder catering, horeca en instellingen. De producten zijn in tray à zes beschikbaar en hierdoor ook inzetbaar op kleinere locaties.” Ouderwets genieten à la 2011 kan volgens Boermarke met de stortbare Puddingen. “Onze monopuddingen zijn voorzien van een nieuwe verpakking: een mooie ribcup met lipje aan de onderkant om de pudding eenvoudig te storten. Dit maakt onze lekkere puddingen nu ook zeer geschikt voor Front Office restaurants. Zowel de pudding als de saus hebben een verbeterde receptuur en de verpakking is voorzien van moderne gerestylde seals. Verkrijgbaar in de smaken Griesmeel met Bessensaus en Vanille met Aardbeien- of Caramelsaus.”

Kijk voor meer informatie op www.boermarke.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels