nieuws

Opening Inspirium Hospitality Mall

Eten & Drinken

In Breda is de Inspirium Hospitality Mall geopend. In de showroom van 7.000 m2 presenteren negen organisaties op het gebied van interieur en gastvrijheid hun ideeën in zes marktsegmenten: horeca, zorg, onderwijs, office, leisure en retail.

Opening Inspirium Hospitality Mall

De initiatiefnemer van Inspirium is Satelliet Meubelen.

Het bedrijf heeft een aantal partners die hun specialisme ten uitvoering brengen: Oak Interiors, Care & Cure, Utilicht, Hydrozorg, Cafés Richard en The Colour Kitchen. In de showroom is ook een presentatie van domotica en kunst en decor te vinden.

Iedereen uit de hospitalitybranche is welkom om kennis te maken met de producten. “Wat ons bindt, is het plezier om gastvrijheid te verlenen”, aldus de organisatie.

Naast de showroom zijn er in overleg workshops of vergaderfaciliteiten beschikbaar. Tijdens de opening vonden ook een aantal workshops plaats. Zo hield de directeur van The Colour Kitchen een presentatie over ‘de toekomst van sociaal ondernemen’ en gaf Milo Berlijn een entertraining over gastvrijheid in de zorg.

“In Nederland zijn we gastvrij tot de ander lastig gedrag begint te vertonen. Onze houding is: Doe maar normaal, dat is al gastvrij genoeg”, aldus de trainer. Volgens hem moeten we ons op een andere manier bezig gaan houden met gastvrije zorg.

Lees meer over Inspirium in de nieuwe edities van Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen. Beide bladen verschijnen op 18 november.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels