nieuws

Vandemoortele breidt assortiment plaatgebak uit

Eten & Drinken

Vandemoortele breidt haar assortiment plaatgebak uit met een chocolade-woudvruchten cake (B691C21). “Het is een verrassende en trendy smaakcombinatie”, aldus de leverancier.

Vandemoortele breidt assortiment plaatgebak uit

“Een smaakvolle chocolade-vanillecake, afgewerkt met frisse woudvruchten en gedecoreerd met amandelschilfers en gelei.” Het plaatgebak is voorgesneden in 21 gelijke porties van 110 gram. “Na 4 uur ontdooien is het plaatgebak van Banquet d’Or klaar om te verkopen. Eens ontdooid blijft het nog 3 dagen lekker vers in de koelkast. Ideaal als dessert of tussendoortje. Door de portie in 2 te snijden heeft u bovendien ook een originele versnapering voor bij de koffie.”

Kijk voor meer informatie op www.vandemoortele.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels