nieuws

‘Duurzame en luxueuze kerstpakketten goed ontvangen’

Eten & Drinken

Ongeveer 4,85 miljoen werknemers krijgen deze week een kerstpakket. De gemiddelde waarde van het kerstpakket bedraagt 42 euro. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij de inhoud van het pakket.

‘Duurzame en luxueuze kerstpakketten goed ontvangen’

Het kerstpakket is geliefd onder Nederlanders. Uit een peiling van het Voorlichtingsbureau Kerstpakketten blijkt dat 92 procent van de deelnemers vindt dat het geven van een kerstpakket van werkgevers aan werknemers een goede traditie is die zeker in stand moet worden gehouden.

Duurzaamheid en ondersteuning van een goed doel spelen een steeds grotere rol in de inhoud van het pakket. Daarnaast worden luxueuze etenswaren zoals bijzonder koffie- en theesoorten, chocolade, koekjes en wijn positief ontvangen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels