nieuws

Inschrijving Koks!innovatietrofee

Eten & Drinken

Twee verenigingen van koks en managers nodigen collega’s en bedrijven uit om innovaties in te zenden op het gebied van eten, drinken en ambiance in de institutionele sector. De inzendingen dingen mee naar de Koks!innovatietrofee 2011, die voor de vierde keer zal worden uitgereikt.

Inschrijving Koks!innovatietrofee

Deelnemers strijden in drie categorieën: Apparatuur, Food & Beverage en Concept & Management. Per categorie is er één prijswinnaar. Daarnaast is er een overall winnaar. De prijzen worden op 13 september uitgereikt tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn.

Criteria
De inzending moet vernieuwend zijn en waarde hebben voor de praktijk. Het hoeft niet per se hightech of super modern te zijn. Het gaat vooral om de toepassing. Een streekgerecht uit de oude doos op een originele manier nieuw leven inblazen, maakt zeker kans.

Inschrijving
Deelnemers kunnen zich tot 1 april a.s. inschrijven via innovatietrofee.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels