nieuws

Eerste finalisten ‘beste Menu van de Zorg’ bekend

Eten & Drinken

De eerste 2 wedstrijdrondes voor het ‘beste Menu van de Zorg 2011′ hebben gisteren plaats gevonden tijdens de Zorgtotaal beurs in Utrecht. Het kookeiland bij Distrivers trok veel bezoekers die een hapje mee wilden proeven van alle gerechten.

De koks van Sint Maartenskliniek uit Nijmegen wisten wederom de jury ervan te overtuigen dat zij in de finale moeten staan. Zij namen het in de eerste wedstrijdronde op tegen Dorpsgemeenschap Nieuw Woelwijck uit Sappemeer en Scheperziekenhuis Emmen. In 2010 behaalde Sint Maartenskliniek de eerste plaats.
De koks van Elkerliek Ziekenhuis uit Helmond, Stichting Werkt voor Ouderen uit Vlissingen en De Bolder uit Huizen kookten tijdens de tweede wedstrijdronde. Elkerliek Ziekenhuis kookte volgens de jury het lekkerste gerecht en zal morgen het gerecht opnieuw koken tijdens de finale.
Vandaag vindt de laatste wedstrijdronde plaats tussen Dimence uit Deventer, St. Elisabeth ziekenhuis uit Tilburg en Woonzorgcentrum Cleijenborg uit Colijnsplaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels