nieuws

Hofland introduceert La mamma

Eten & Drinken

Warmhouden , regeneren en koken is volgens leverancier Hofland grootkeuken en catering equipment nu eenvoudiger dan ooit.

Hofland introduceert La mamma

“La mamma is multifunctioneel voor de zorg en professionele cateraars. La mamma kan op drie temperaturen uw groepsmaaltijd warmhouden en kan koelverse maaltijden op maar liefst zes verschillende regenereerstanden tot in de perfectie bereiden . Met de la mamma kunt u ook samen met de gasten zelf een of meer gerechten koken, braden en grillen.”De leverancier geeft aan dat La mamma een zeer eenvoudige eenknopsbediening heeft en twaalf keuzemogelijkheden. Het apparaat is leverbaar in 1/1 gn en 2/3 gn. La mamma is te zien op de Horecava (standnummer 02.418).
Meer informatie: www.hoflandgrootkeuken.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels