nieuws

King Nederland en Van ’t Veer leveren compleet assortiment tableware

Eten & Drinken

King Nederland en Van ‘t Veer leveren voortaan een compleet assortiment tableware.

King Nederland en Van ’t Veer leveren compleet assortiment tableware

“King Nederland en Van’t Veer waren wellicht al uw one-stop-shops voor uw disposables, hygiëneproducten, tafelaankleding en verpakkingen, maar vanaf nu bieden wij u ook een ruime keuze aan glaswerk, bestek, servies, buffetbenodigdheden, pannen, dienbladen, schoonmaakartikelen en klein keukenmateriaal van diverse topmerken, -kwaliteiten en –producenten”, melden de leveranciers. Een goed gekozen assortiment tableware kan volgens Van ’t Veer en King een significante bijdrage leveren aan het versterken van het imago. De leverancier geven aan persoonlijke bedrukkingen van tableware te kunnen verzorgen en ook het assortiment op voorraad houden. “Tevens hebben wij deskundigheid in huis gehaald, die u graag helpt een keuze te maken.” Een deel van het tableware- assortiment is te zien op de beurs Zorgtotaal (stand C012 in hal 10)
Meer informatie: www.veerverpakkingen.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels