nieuws

4 ALL MEALS met Serelis en Energis

Eten & Drinken

Onderzoek heeft aangetoond dat dit maaltijdconcept beter en gezonder eten door patiënten stimuleert en waste vermindert van een in de gezondheidszorg gangbare 50% naar een schamele 5 procent!

4 ALL MEALS met Serelis en Energis

Een van de peilers van 4 ALL MEALS is de SERELIS van Sortrans. Deze buffetwagen is uitgerust met de unieke Thermo-contacttechnologie van ISECO die het mogelijk maakt alle eetmomenten (broodmaaltijden, warme maaltijden en tussendoortjes) uit 1 wagen te verstrekken. De warmplaten zijn individueel instelbaar zodat u tegelijkertijd verschillende typen maaltijdcomponenten perfect kunt regenereren, inclusief krokante producten en het brood voor het ontbijt. Door de individuele plaataansturing en het gebruik van restwarmte gedurende de uitgifte of een eventuele volgende regenereergang, werkt de Serelis ook nog eens bijzonder energiezuinig. Meer informatie: www.sortrans.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels