nieuws

Samenwerking Driezorg en Isala klinieken

Eten & Drinken

Voedingsdienst Driezorg en keuken Isala klinieken in Zwolle gaan samenwerken. La Gourmande, de verzelfstandigde assemblagekeuken van de Zwolse kliniek gaat samen met Driezorg in een nieuwe keuken, Kookplein, smaakmakers van Zwolle. Kookplein gaat ook voor andere zorginstellingen in de regio maaltijden verzorgen.

Samenwerking Driezorg en Isala klinieken

Kookplein zal, volgens De Stentor, vanaf half 2011 operationeel zijn en wordt gevestigd in het huidige pand van de assemblagekeuken in Zwolle. Driezorg en La Gourmande hadden elkaar al eerder gevonden en een intensievere samenwerking was dan ook niet uitgesloten.
Het pand wordt in de komende maanden gedeeltelijk verbouwd, zodat er naast de geportioneerde maaltijden ook vers gekookte maaltijden geleverd kunnen worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels