nieuws

Sint Jacob en Holland Food Service ondertekenen contract

Eten & Drinken

Stichting Sint Jacob uit Haarlem en Holland Food Service hebben een driejarig contract gesloten met een optie voor een verlenging van twee jaar. De overeenkomst behelst de levering van het totaalpakket voor het eten en drinken en aanverwante artikelen aan alle acht de zorglocaties in de regio Haarlem, Bloemendaal, Overveen en Heemstede.

Sint Jacob en Holland Food Service ondertekenen contract

Het gaat om ongeveer 1500 maaltijden per dag. Holland Food Service deed eind 2010 mee aan de aanbesteding die Sint Jacob gezamenlijk met Intrakoop uitschreef en werd prijstechnisch en kwalitatief als beste beoordeeld.

Het afleggen van enkele referentiebezoeken aan bestaande klanten van Holland Food Service, overtuigde Sint Jacob er tevens van dat Holland Food Service de geschikte partner is om gezamenlijk de komende jaren het geplande voedingsbeleid uit te voeren. De leveranties van Holland Food Service aan de locaties zijn inmiddels opgestart en de samenwerking verloopt tot tevredenheid van beide partijen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels