nieuws

Reinier de Graaf groep kiest voor Sodexo

Eten & Drinken

De Reinier de Graaf Groep krijgt met ingang van 1 augustus catering van Sodexo Health Care. Het gaat om de catering, automatenverzorging, de banqueting- en vergaderactiviteiten.

Reinier de Graaf groep kiest voor Sodexo

Sodexo voert het cateringconcept Daily Essentials in. Dit concept sluit aan, zo laten beide partijen weten, op de wensen en behoeften van de medewerkers van het ziekenhuis van vandaag: kwaliteit, duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

De drie personeelsrestaurants: twee personeelsrestaurants op de locatie Delft (Reinier de Graaf Gasthuis) en een personeelsrestaurant op locatie Voorburg (Diaconessenhuis). 

Bij het aangaan van de samenwerkingsovereenkomst treedt het merendeel van de 27 cateringmedewerkers van de Reinier de Graaf Groep in dienst bij Sodexo Health Care. Tussen de Reinier de Graaf Groep, Sodexo en de vakbonden zijn in een sociaal overdrachtsdocument de voorwaarden vastgelegd waaronder de medewerkers bij Sodexo aan de slag gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels