nieuws

Eerste aanbieder maaltijdservice voor Mooie Maaltijd

Eten & Drinken

Tijdens de Week van de Smaak (1 tm 9 oktober 2011) is er dit jaar opnieuw aandacht voor De Mooie Maaltijd. Food Connect Maaltijdservice uit Almelo is de eerste aanbieder van maaltijden aan huis die mee doet aan De Mooie Maaltijd campagne.

Eerste aanbieder maaltijdservice voor Mooie Maaltijd

De Mooie Maaltijd biedt zorginstellingen en ziekenhuizen een perfecte kapstok om speciale aandacht te besteden aan de kwaliteit van hun maaltijden en daar iets echt moois van te maken.  Dat houdt onder andere in dat er verse ingrediënten worden gebruikt en er rekening wordt gehouden met het seizoen en er vaker regionale producten op de kaart staan. Dit jaar is er extra aandacht voor maaltijden aan huis. Food Connect is de eerste aanbieder van maaltijdservices die zich aan heeft gesloten bij de Week van de Smaak.

Wilt u meedoen met uw zorginstelling?
Wilt u graag informatie over hoe u de Mooie Maaltijd door het jaar heen een plek kunt geven in uw instelling? Wij ondersteunen u graag met tips, advies en promotie. Waar u het voor zou doen? Beter etende, gezondere en goed gestemde gasten – de moeite meer dan waard!

Neem contact op met Lasca ten Kate van Stichting Vriendelijke Keukens. Zij is te bereiken via 06 28 46 44 03 en lasca@vriendelijkekeukens.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels