nieuws

Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Bloemkamp uit Bolsward

Eten & Drinken

WoonZorg-en Behandelcentrum Bloemkamp uit Bolsward heeft het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. Het keurmerk geeft aan dat Bloemkamp voldoet aan de hoge eisen van warenwettelijke normen omtrent hygiëne en voedselveiligheid.

Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Bloemkamp uit Bolsward

De cliënten van locatiemanager D. Krol genieten genieten van gecontroleerd, vertrouwd en goed eten. Dit is ook in het licht van gastvrijheidszorg een waardevolle erkenning. Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is erkenning voor de kwalitatief goede zorg die Bloemkamp levert.

Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring die meer dan 520 onderdelen beoordeeld. Gedurende een intensief voortraject werkt een instelling onder begeleiding naar dit hoge niveau toe. Het bereikte resultaat is dan ook de uitgesproken beloning voor de inzet en verbeteringen die zijn doorgevoerd. Bloemkamp behaalde maar liefst een 8,4 in de keuken en een 9,1 voor het restaurant. Mooie cijfers die een goede basis vormen voor verdere verbetering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels