nieuws

Tweede editie Food Professional Day 2011

Eten & Drinken

In oktober vindt het jaarlijkse Food4You Kennisfestival plaats, dat voor de 5e keer wordt georganiseerd. Op maandag 10 oktober is het Food Professional Day. De dag waarop wetenschappers en chef-koks elkaar ontmoeten.

Tweede editie Food Professional Day 2011

 Tijdens deze tweede editie praten zij elkaar bij over onderzoeksresultaten uit het lab en experimenten in de keuken. De inschrijving begint 15 augustus.
In de ochtend staat een seminar op het programma met lezingen van spraakmakende voedingswetenschappers en gelauwerde chef-koks. ’s Middags kunnen de deelnemers aan de slag in workshops, gericht op verschillende ‘keukens’: van ziekenhuis tot de industriële keuken, van toprestaurant tot catering.

Het gehele programma verschijnt zeer binnenkort. Tijdens de Food Professional Day spelen in ieder geval vooraanstaande personen zoals Eric van der Linden, Professor in de food sciences en Onno Kokmeijer, Chef-kok Ciel Bleu een rol.
Inschrijving
De inschrijving start 15 augustus via foodprofessionalday.2011@wur.nl De inschrijvingskosten bedragen €225,-, ex btw.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels