nieuws

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael krijgt Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Eten & Drinken

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael te Baarn heeft het Keurmerk Veiligvoedsel.nl (zie afbeelding) ontvangen. Uit handen van dhr. G.J. Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl heeft de heer H. van Ieperen, directeur, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl uitgereikt gekregen.

Woon- en zorgvoorziening Bloemendael krijgt Keurmerk Veiligvoedsel.nl

De uitreiking van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl aan Bloemendael te Baarn is een bijzondere gebeurtenis. Het is de medewerkers namelijk gelukt om na een zeer kort keurmerk traject van zeven maanden het keurmerk te behalen. Dit is een prestatie welke enkel en alleen door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers gehaald kan worden! De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze uitzonderlijke prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont woon- en zorgvoorziening Bloemendael aan dat zij voldoen aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Voor haar cliënten is dit het teken dat Bloemendael ook op het gebied van de voedselverstrekking, gecontroleerd goede zorg biedt en daarnaast de kwaliteit van de voeding hoog in het vaandel heeft staan.

Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Tijdens deze keuring wordt er op ruim 400 punten getoetst. Woon- en zorgvoorziening Bloemendael behaalde tijdens de keuring een 9,5 bij de centrale bereidingsruimte. Hiermee hebben ze het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ruimschoots behaald!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels