nieuws

Holland Food Service ontwikkelt duurzame menu’s

Eten & Drinken

Holland Food Service brengt ter gelegenheid van de Week van de Smaak in oktober 2011 een speciale themabrochure uit met duurzame menu’s. In deze menu’s staan onder andere biologische producten centraal.

Holland Food Service ontwikkelt duurzame menu’s

Ook zijn er menu’s samengesteld met Hollandse seizoensproducten, streekgerechten en ambachtelijk bereide producten.

Volgens Jeroen Kamerbeek, directeur verkoop van Holland Food Service, probeert het bedrijf op deze manier relaties te stimuleren om deel te nemen aan de Week van de Smaak. “Bovendien dragen deze duurzame menu’s bij aan een pure smaak van de maaltijd en een lagere belasting van het milieu”, aldus Kamerbeek.

Van 1 tot 9 oktober 2011 is de landelijke actieweek ‘Week van de Smaak’. Tijdens deze week staan kernwaarden als ambachtelijk, natuurzuiver en duurzaam centraal. Onder de naam ‘Een mooie maaltijd’ wordt de zorg uitgenodigd om gedurende deze week in oktober extra aandacht te besteden aan de maaltijden.

Klanten van Holland Food Service kunnen een promotiepakket bestellen met menukaarten en posters om hun activiteiten tijdens de Week van de Smaak extra te ondersteunen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels