nieuws

Verse koffiebonen

Eten & Drinken

Capriole Coffee-Service heeft onlangs de Douwe Egberts Schaerer S200 Easy Milc geïntroduceerd. De S200 maalt verse koffiebonen voor espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato en is gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Verse koffiebonen

Dankzij het Café Milc systeem kunnen tot 144 melkdranken uit slechts één pak melk bereid worden. Samen met het automatische reinigingsprogramma kan dit tot 70% schoonmaaktijd besparen ten opzichte van een espressomachine met conventioneel melksysteem. De espressomachine heeft een capaciteit van 2 kilo koffiebonen, waarmee tot 250 consumpties te bereiden zijn. Volgens Capriole maakt deze machine het voor zorginstellingen extra aantrekkelijk om koffie van verse bonen te serveren.

Meer informatie www.capriole.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels