nieuws

EBI 310: nauwkeurige USB-logger met groot meetbereik

Eten & Drinken

Ebro heeft recent de EBI 310 USB-logger op de markt gebracht. Volgens leverancier Gullimex is dat goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige, gebruiksvriendelijke logger zonder PC-software.

EBI 310: nauwkeurige USB-logger met groot meetbereik

“Zo eenvoudig kan temperatuurcontrole zijn. Verbind de logger met de USB-poort van de PC en het instrument genereert zelf een meetrapport in PDF-formaat. Investeren in speciale software en training is daarom niet nodig.” Het instrument heeft een hoge nauwkeurigheid (±0,2°C bij -30 tot 30°C) en een groot meetbereik (-30 tot 75°C), dat met de twee externe Pt 1000-voelers vergroot wordt. Deze hebben een meetbereik van respectievelijk -200 tot 250ºC en -85 tot 50°C. De logger heeft een geheugen voor 120.000 metingen en zes traploos instelbare alarmniveaus. De waterdichte logger (IP65) is voorzien van een beschermkap voor de USB-plug. Het instrument is online te configureren op www.ebi300.com.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels