nieuws

Van der Kroon Food Products: gezonde producten met een frisse smaak in een makkelijke verpakking!

Eten & Drinken

Van der Kroon Food Products: een echt familiebedrijf dat staat voor verse producten, continue ontwikkeling en vernieuwing. Opgericht in 1932 en ontstaan in Amsterdam. Vanwege groei een aantal keer verhuisd en nu gevestigd in het West-Brabantse Dinteloord.

Van der Kroon Food Products: gezonde producten met een frisse smaak in een makkelijke verpakking!

Deze regio staat bekend om zijn verse producten, een regio waar wij prima tussen passen! Al 80 jaar zijn wij continu bezig met het verder ontwikkelen van onze producten. We verwerken deze sinds jaar en dag vers, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten (zoals natuurazijn). Onze producten verpakken wij met veel trots in onze eigen PP Foodservice verpakking, een van onze innovaties op verpakkingsgebied. Een veilige en lichte verpakking die handig en bruikbaar is in uw keuken: geen kans op glasscherven en makkelijk hersluitbaar.

Meer informatie: www.food1nstyle.com

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels