nieuws

Koks van De Stouwe winnaars receptenwedstrijd

Eten & Drinken

Koks van zorgorganisatie De Stouwe in Meppel hebben de receptenwedstrijd van Zuivelhoeve gewonnen. De inzending van Johan Snoeyink en Niels Bolding heeft de jury verrast.

Koks van De Stouwe winnaars receptenwedstrijd

Horeca- en instellingskoks konden recepten inleveren voor gerechten met Heks’nkaas, een nieuwe boeren roomkaas met kruiden van Zuivelhoeve. Het gerecht van De Stouwe bestond uit kipfilet, aardappelpuree en broccoli. De jury proefde een mooie combinatie van smaken en vond dat de verschillende componenten in het gerecht ook afzonderlijk toepasbaar zijn in bijna iedere instellingskeuken. De winnaars werden beloond met een iPad.

De producten van Zuivelhoeve zijn zowel in de supermarkt als de out of home-markt verkrijgbaar. De zuivelproducent levert al meer dan tien jaar aan ziekenhuizen, instellingen en bedrijfskantines. Via een aantal grossiers is het assortiment door het gehele land verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels