nieuws

Nieuwe soepen in drie lijnen

Eten & Drinken

De vernieuwde soepen van Honig Professional zijn verkrijgbaar in drie lijnen: Basics, Standards en Specials. Via de website zijn nu gratis samples aan te vragen.

Nieuwe soepen in drie lijnen

De soepen in de Standards-lijn zijn voorzien van garnituur, waardoor de soep direct te serveren is of aangevuld kan worden met extra garnituur. Volgens Honig bevat de Standards-lijn klassieke soepen met een krachtige smaak. Deze soepen zijn kokend aan te maken en dus goed bruikbaar in de professionele keuken, die rekening moet houden met tijdsdruk en mankracht. Honig Professional biedt nog twee anderen lijnen: de Basics en de Specials. De Specials-soepen zijn goed gevuld en direct klaar om te serveren. De Basics-lijn biedt een serie pure basissoepen zonder garnituur, op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder MSG.

Ga naar de site, vraag een samplepakket aan en proef de Standards Champignonsoep. Of bekijk het recept met gerookte kalkoen online.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels