nieuws

Minigerechtjes van Chef Martin

Eten & Drinken

Het assortiment van Chef Martin is uitgebreid met een nieuwe categorie: Minigerechtjes. Dit zijn tussendoortjes speciaal ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen.

Minigerechtjes van Chef Martin

De gerechtjes zijn rijk aan energie en eiwitten. Gebrek aan eetlust bij ouderen en patiënten is een bekend verschijnsel. Het beste middel om ervoor te zorgen dat bewoners en patiënten bij gebrek aan eetlust toch voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, is een energie- en eiwitrijk dieet dat bestaat uit kleinere porties, verdeeld over verschillende momenten van de dag. De Minigerechtjes zijn verkrijgbaar in de smaakcategoriën Oriëntaals, Mediterraans en Hollands. De gerechtjes zijn aantrekkelijk gepresenteerd, geschikt voor de magnetron, voorzien van een disposable verpakking en voldoen aan de eisen van de gemiddelde SNAQ-verstrekkingslijst.

Meer info: Chefmartin.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels