nieuws

Deli XL start online supermarkt voor zorg

Eten & Drinken

Deli XL lanceert op de vakbeurs Zorgtotaal het nieuwe bedrijf Zorgboodschap, een online supermarkt die zich richt op de zorg. De supermarkt levert een retail-assortiment, gemaksartikelen en dieetproducten en is vooral bedoeld voor kleinschalige woonvormen en thuiswonende zorgconsumenten.

Deli XL start online supermarkt voor zorg

Zorgboodschap is een initiatief van Deli XL in samenwerking met Superunie-lid Boon Beheer.

Deli XL springt met de online supermarkt in op de trend dat zorginstellingen steeds vaker sturen op kleinschalig wonen. “Het unieke is dat Zorgboodschap voor een kleinschalige woongroep echt een one-stop-shopping ervaring is”, zegt Vincent Bos, directeur Institutioneel bij Deli XL. “Het maakt andere leveranciers overbodig en geeft inzicht in de bestedingen. Met de supermarkt creëren we een aparte actief gekoelde logistieke stroom en bezorgen we producten in klapkratten, indien gewenst opgeruimd tot in de koelkast.”

Zorgboodschap staat los van Deli XL en is een apart bedrijf. De diensten van Zorgboodschap zijn wel te integreren in de dienstverlening van de groothandel.

De online supermarkt wordt 13 maart officieel gepresenteerd tijdens de vakbeurs Zorgtotaal. Er is al wel een website.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels