nieuws

Henri introduceert Ultraverse maaltijden

Eten & Drinken

– advertorial – Henri biedt met de ultraverse maaltijd nu ook een smakelijke uitkomst voor de zorg. Uiteraard worden de nieuwe Ultraverse maaltijden volgens de waarden van Henri gemaakt – en dat proef je! Zelf proeven? Henri introduceert de Ultraverse maaltijd op Zorgtotaal!

Henri introduceert Ultraverse maaltijden

Stomen
Dankzij de speciale stoomfolie blijven de groenten optisch mooi, voor- én na bereiding. Ook de smaak van de groenten komt dankzij de stoombereiding het best tot haar recht. De groenten blijven knapperig en smakelijk. Bovendien is het verlies van voedingswaarden en vitamines minimaal.

Ultravers
De maaltijden worden ’s ochtends bereid en dezelfde dag nog geleverd bij het distributiecentrum. Kraakvers dus!

Maaltijdservice
Deze maaltijden zijn bijzonder geschikt voor kleinschalige woonconcepten en maaltijdservices. Zij kunnen hun cliënten een hoogwaardig, gezond product bieden met een goede smaak.

Zorgtotaal
De maaltijden worden geïntroduceerd op de stand van Henri (nummer D018, hal 9) tijdens de ZorgTotaal in de jaarbeurs in Utrecht, gehouden 13, 14 en 15 maart 2013. Uiteraard kunt u de maaltijden proeven!

Kalfsragout Ecofields
Henri introduceert op de Zorgtotaal ook de vernieuwde kalfsragout, gemaakt van 100% biologisch Eco Fields kalfsvlees, met drie beter leven sterren. Klik hier voor meer informatie over de kalfsragout.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels