nieuws

Nieuw assortiment Arla met lactosevrije producten

Eten & Drinken

Veel Nederlanders hebben last van een lactose-intolerantie. Arla Foods introduceert daarom een assortiment lactosevrije producten onder de naam Arla Lactofree. Het eerste product dat in de schappen ligt, is verse lactosevrije melk.

Nieuw assortiment Arla met lactosevrije producten

Een speciale filter haalt de lactose uit de melk, waardoor ook mensen met een lactose-intolerantie de melk gewoon kunnen drinken. “In andere landen voeren we dit assortiment al een paar jaar en daar is het een groot succes”, geeft marketing directeur Louis Rippen van Arla aan. “Bij het filteren hanteren we de strengste Europese normen qua restwaarde lactose. Onze lactosevrije melk bevat maar 0.01 procent restwaarde lactose.”

Arla Lactofree verse melk is vanaf nu te koop in de retail, onder andere bij Albert Heijn en binnenkort bij Jumbo en C1000. Het product is ook verkrijgbaar bij de grossiers in het Out of Home kanaal.

Tijdens de beurs Zorgtotaal krijgen bezoekers de gelegenheid om bij de Arla stand (hal 9, A112) het product te proeven of een proefpakket aan te vragen. Kijk voor meer informatie hier.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels