nieuws

Presentaties over drankenkar tijdens Zorgtotaal online

Eten & Drinken

Het seminar ‘Verfrissende kijk op de drankenkar’ tijdens Zorgtotaal 2013 gemist? Geen paniek: de presentaties zijn online beschikbaar.

Presentaties over drankenkar tijdens Zorgtotaal online
SONY DSC

Nelleke Meinders-Kooi sprak tijdens het seminar over het belang van en opleidingsmogelijkheden voor voedingsassistenten. Daarnaast besprak ze het belang van de drankenkar. BGP Opleidingen biedt ongeveer twintig opleidingen aan, waaronder drie opleidingen voor voedingsassistenten. Onderzoeker en visieontwikkelaar Monique Willemse van Momoko Visions Trends Concepts, deelde tijdens het seminar haar bevindingen uit het onderzoek dat ze uitvoerde in opdracht van FrieslandCampina naar de mogelijkheden van drinken in de zorg.

Zowel de presentatie van Nelleke Meinders-Kooi als de presentatie van Monique Willemse zijn online beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels