nieuws

Hero sap bevat meer fruit

Eten & Drinken

Hero heeft nieuw ontwikkelde producten van puur fruit geïntroduceerd zonder onnodige smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze maand introduceert het fruitmerk ‘Hero Fruitsap; vers uit de vriezer’ en het verantwoorde fruitijsje ‘Hero Bevroren Fruit op een stokje’ met minimaal 89 procent fruit.

Hero sap bevat meer fruit

Door puur fruit(sap) direct in te vriezen, blijven de natuurlijke smaken en de voedingswaarden intact. Een ander nieuw ontwikkeld product is Hero Kokoswater. Kokoswater bevat kalium wat zorgt voor een natuurlijke dorstlessende werking. In Hero Kokoswater zit een sap van witte druif en limoen of ananas. Alle nieuwe producten van Hero zijn gemaakt van puur fruit zonder onnodige toevoegingen. Hero wil meer eerlijke producten ontwikkelen die toegankelijk zijn voor iedere consument die bewuster is of wil gaan leven. Om de herkomst en de passie voor fruit extra te markeren is het logo van Hero aangepast.
Meer info: www.hero.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels