nieuws

Holland Food Service introduceert maaltijd- en boodschappenservice aan huis

Eten & Drinken

Holland Food Service heeft onder de naam Smakelijk Eten Thuis! een nieuw concept voor een maaltijdservice en een boodschappenservice aan huis geïntroduceerd. Een uitkomst voor zorgorganisaties, welzijnsorganisaties en thuiszorg om ouderen die thuis wonen een maaltijd te kunnen aanbieden.

Holland Food Service introduceert maaltijd- en boodschappenservice aan huis

Smakelijk Eten Thuis! biedt keuze uit koelverse maaltijden, voor- en nagerechten en een assortiment met dagelijkse boodschappen. De klanten van de zorgorganisatie kunnen bestellen met papieren bestelformulieren of via een webshop. De bestellingen worden door Holland Food Service op klantniveau samengesteld, verpakt en op route afgeleverd. Daarnaast ondersteunt Holland Food Service de zorgorganisatie met het optimaliseren van het proces, de klantwerving en klantenbinding om tot een rendabele maaltijdservice te komen.
Meer info: www.hollandfoodservice.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels