nieuws

Aviko introduceert Mini Gratins

Eten & Drinken

Klein van stuk, maar groot van smaak, dat zijn de Aviko Mini Gratins. Nadat Aviko deze kleine broertjes van de grote gratins eerst op de Belgische foodservicemarkt heeft geïntroduceerd, is nu Nederland aan de beurt om mee te gaan genieten.

Aviko introduceert Mini Gratins

De Mini Gratins vullen het al bestaande gratin assortiment van Aviko perfect aan en komen in twee verrassende smaken: asperge/Parmezaanse kaas en aardpeer/pastinaak. Deze smaakvolle maar vergeten groenten worden hiermee een heerlijk tweede culinair leven geschonken.

De toepassingsmogelijkheden zijn door het formaat van de Mini Gratins divers; als hapje tussendoor, als hartige traktatie, als voorgerecht, als onderdeel van een buffet of gewoon traditioneel als bijgerecht.

Meer info: avikofoodservice.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels