nieuws

CuliCare behaalt BRC6 certificering

Eten & Drinken

CuliCare Catering uit Emmeloord heeft wederom het A-niveau gehaald van het BRC6 certificaat. Sinds 2004 beschikt CuliCare over dit certificaat van het hoogst haalbare niveau.

CuliCare behaalt BRC6 certificering

De certificering toont aan dat CuliCare de kwaliteit van de grondstoffen, processen en eindproducten beheerst in alle facetten. Volgens de audit is verder kenmerkend de betrokkenheid, de kennis en kunde en het enthousiasme van de medewerkers. In de BRC norm is ook de risicoanalyse volgens HACCP opgenomen. De jaarlijkse audit bevestigt dat constante kwaliteit wordt geleverd.

De eisen in de norm worden steeds strenger en door het behalen van het certificaat laat CuliCare zien het zich elk jaar verbetert. CuliCare profileert zich met drie kwaliteitslabels en is een vooraanstaande foodpartner in maaltijd- en gastvrijheidsconcepten voor de zorg. Het merk CuliMeal staat bekend om de koelvers maaltijden en maaltijdcomponenten. CuliPlate is de meest actuele aanwinst: een samengestelde maaltijd, kant-en-klaar bereid op porseleinen borden. Het merk CuliSteam biedt ruim honderd verse stoommaaltijden. Met dit maaltijdconcept kunnen ziekenhuizen volgens CuliCare verspilling aanzienlijk terugdringen en bezuinigen op hun integrale kosten. Vanaf september 2013 zijn de CuliSteam-maaltijden ook via de groothandel leverbaar.

Voor meer informatie: www.culicare.nl of bel 0527-635 900

Klik hier voor het officiële BRC6 Certificaat.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels