nieuws

Nestlé Professional lanceert koffieconcept

Eten & Drinken

Koffiedrinkers verwachten tegenwoordig veel van hun koffie. Om hieraan te voldoen biedt Nestlé Professional het koffieconcept NESCAFÉ Alegria, speciaal gericht op de kantoor-, zorg- en industriesector.

Nestlé Professional lanceert koffieconcept

Met Nescafé Alegria biedt Nestlé Professional een economisch aantrekkelijk concept dat verschillende soorten koffie serveert in korte tijd. Alegria beschikt over onderhoudsvriendelijke koffiemachines, een breed assortiment aan koffiemelanges, service op maat en een wereldwijd vertrouwd merk.

Roelof van Dinter, directeur van Nestlé Professional Benelux vertelt: “Consumenten willen kunnen kiezen uit verschillende soorten koffie van een hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs en dat graag snel geserveerd. Maar tegelijkertijd willen koffieaanbieders een eenvoudige bediening, zo min mogelijk afval en een machine die makkelijk schoon te maken is. Met Nescafé Alegria geven wij een eenvoudig antwoord op een complexe vraag. Wij noemen dat in één woord: simplexity.”

Meer info: www.nestleprofessional.nl

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels