nieuws

Uitbreiding 10-plaks assortiment van Kips

Eten & Drinken

Het 10-plaks assortiment van Kips is uitgebreid met drie nieuwe producten: fricandeau, grillworst en gegrilde achterham. In dezelfde hersluitbare verpakking met easy opening als het bestaande assortiment en ook altijd per tien plakken verpakt.

Uitbreiding 10-plaks assortiment van Kips

Kips is al jaren een bekend merk van Zwanenberg Food Group. De merknaam Kips en de verpakking met vrolijke kleuren, zorgen voor een meer opvallende uitstraling in het schap. De 10-plaks verpakking is afgestemd op het aantal bewoners in een kleinschalige woongroep plus een extra plak, zodat de zorgmedewerker ook een belegde boterham mee kan eten. Door de hersluitbaarheid zijn geopende verpakkingen goed te bewaren in de koelkast. Dit heeft als voordeel dat er ook meerdere verpakkingen tegelijkertijd geopend kunnen zijn, zonder dat dit gevolgen heeft voor de versheid. Dit biedt de bewoners meer keuze en variatie in hartig beleg. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan zij ook worden aangeboden in ziekenhuiswinkels; ideaal voor zowel cliënten en patiënten als bezoekers.

Met het 10-plaks assortiment vleeswaren en kaas biedt Zwanenberg een uitgebreid assortiment topkwaliteit vleeswaren en kaas; boterham beleggend in één plak, en een vast aantal plakken per verpakking. De hersluitbare verpakking met Easy Opening garandeert optimale hygiëne, gemak en ruimtebesparing.

Art.nr. Omschrijving Inhoud doos
SL06141 Fricandeau 12 pak à 125 gram
SL06142 Grillworst 12 pak à 100 gram
SL06143 Gegrilde Achterham 12 pak à 125 gram

Bekijk hier het totale assortiment vleeswaren en kaas.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels