nieuws

Food Connect introduceert eetwaaier

Eten & Drinken

Om de consument bewuster te laten eten, heeft maaltijdleverancier Food Connect de Gewoon Bewust Eetwaaier geintroduceerd. De eetwaaier moet mensen helpen bij het maken van een verantwoorde maaltijdkeuze.

Food Connect introduceert eetwaaier

De menukaart is ingedeeld in drie categorieën: smakelijk gezond, gewoon goed en lekker genieten. De indeling is gemaakt volgens de Richtlijnen Goede Voeding van het Voedingscentrum, met een verantwoord gebruik van verzadigde vetten, suikers en zout. Elke dag is er keuze uit vijf verschillende soorten vlees, vis, of vegetarische gerechten, groenten en pasta, rijst of aardappelen en jus of sauzen waarmee gebruikers zelf een maaltijd kunnen samenstellen. Bij elk component op de menukaart en webwinkel staan één van deze drie afbeeldingen.

Kijk voor meer informatie op foodconnect.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels