nieuws

Nieuwe friet van Nederlandse bodem

Eten & Drinken

Aviko presenteert een nieuwe friet van Nederlandse bodem: Aviko Oerfriet. Een vers product met een ambachtelijke uitstraling, aldus de producent. De frieten zijn iets dikker gesneden waardoor de aardappelsmaak volgens Aviko volledig tot zijn recht komt. Door de speciale snijtechniek wordt de hele aardappel gebruikt waardoor er ook kleine stukjes zichtbaar zijn. “Een product waarmee […]

Nieuwe friet van Nederlandse bodem

Aviko presenteert een nieuwe friet van Nederlandse bodem: Aviko Oerfriet. Een vers product met een ambachtelijke uitstraling, aldus de producent.

De frieten zijn iets dikker gesneden waardoor de aardappelsmaak volgens Aviko volledig tot zijn recht komt. Door de speciale snijtechniek wordt de hele aardappel gebruikt waardoor er ook kleine stukjes zichtbaar zijn. “Een product waarmee iedere ondernemer zich met trots kan onderscheiden”, aldus Aviko.

Meer info: avikofoodservice.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels