nieuws

De Noorderbrug kiest wederom voor Distrivers

Eten & Drinken

De Noorderbrug en Distrivers hebben onlangs een nieuwe overeenkomst getekend, waardoor de huidige samenwerking met drie jaar is verlengd. Distrivers is al een aantal jaren de huidige leverancier van alle verse- en diepvriesproducten, droge kruidenierswaren en convenience maaltijden. Onderdeel van het aanbestedingstraject was een proeverij van twintig maaltijdcomponenten. De verschillende componenten van Distrivers, en de […]

De Noorderbrug kiest wederom voor Distrivers

De Noorderbrug en Distrivers hebben onlangs een nieuwe overeenkomst getekend, waardoor de huidige samenwerking met drie jaar is verlengd. Distrivers is al een aantal jaren de huidige leverancier van alle verse- en diepvriesproducten, droge kruidenierswaren en convenience maaltijden.

Onderdeel van het aanbestedingstraject was een proeverij van twintig maaltijdcomponenten. De verschillende componenten van Distrivers, en de andere partijen in het aanbestedingstraject, zijn in vijf rondes door negentien cliënten van De Noorderbrug getest. De cliënten verkozen de componenten van Distrivers als beter dan die van de andere partijen.

Lekker

Vanuit het eerdere contract wordt door elke locatie een eigen menu samengesteld op basis van de convenience-maaltijden van Distrivers. De locaties van De Noorderbrug gaan nog een tijdje door op deze wijze.
Onderdeel van het nieuwe contract is het concept ‘Lekker in Control’. In de nabije toekomst gaat ook De Noorderbrug werken met dit concept, dat Distrivers al enige tijd aanbiedt aan zorgorganisaties. Lekker in Control biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier het gewenste aantal menu’s voor cliënten te bestellen. Dit tegen een vaste maaltijdprijs, waardoor de kosten overzichtelijk blijven.

Specialist

De Noorderbrug is een organisatie voor mensen met een handicap of chronische ziekte en is specialist op het gebied van hersenletsel en mensen die doof of slechthorend zijn. De Noorderbrug biedt behandeling, verzorging en verpleging in Noord- en Oost Nederland.
Distrivers is totaalleverancier van eten en drinken. Het hoofdkantoor, inclusief distributiecentrum, is gevestigd in Hoogeveen, twee productiekeukens in Hoogeveen en Almelo en recentelijk is er een nieuw distributiecentrum geopend in Nieuw-Vennep.

Meer info: noorderbrug.nl en distivers.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels