nieuws

Een recept uit 1839 is geen probleem voor Hans Everse

Eten & Drinken

In het Zeeuwse zorgcentrum Cleijenborch kregen bewoners, vrijwilligers en medewerkers vorige maand als eerste in Nederland een bijzondere lunch voorgeschoteld met historische gerechten. In de komende Gastvrije Zorg een uitgebreid verslag van een enerverende dag.

Een recept uit 1839 is geen probleem voor Hans Everse

Goudkleurige onderborden, prachtige tafellakens en vrijwilligers in klederdracht; zorgcentrum Cleijenborch weet heel goed hoe je een feestje bouwt. Chef-kok Hans Everse en zijn team hadden het maar druk met de voorbereidingen. Onder andere op het menu: een gerecht uit 1839.

Vanaf 28 februari is in Gastvrije Zorg precies te lezen waar dit allemaal over gaat. Eén ding verklappen we alvast: iedere zorginstelling in Nederland kan binnenkort meedoen.

Bekijk alvast een aantal foto’s van de lunch bij Cleijenborch.

Cleijenborch (5)

Cleijenborch (2) Cleijenborch (1) Cleijenborch (3)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels