nieuws

Niels Majoor houdt van simpel

Eten & Drinken

“Een mooie maaltijd hoeft niet veel te kosten”, zegt Niels Majoor in de nieuwe editie van Gastvrije Zorg. Klinkt logisch, maar de teamleider Keuken van zorgcentrum De Bolder in Huizen laat het ook zien.

Niels Majoor houdt van simpel

Majoor is de eerste zorgkok van 2014 die voor de lezers van Gastvrije Zorg zijn geheimen prijsgeeft. Nou ja, eentje dan: een simpel gerecht dat het goed doet bij zijn gasten, de bewoners van zorgcentrum De Bolder in Huizen.

Zuurkool, spek, rozijnen en ananas, verwerkt in een hartige taart. Het hele recept plus kooktips van Majoor zijn te lezen in de nieuwe Gastvrije Zorg, die morgen bij iedere gastvrijheidsmedewerker op de mat zou moeten liggen!

Bekijk hier de vorige edities.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels