nieuws

‘Cateringmedewerkers houden Nederland gezond en vitaal’

Eten & Drinken

Twee miljoen maaltijden, verzorgd door twintigduizend cateringmedewerkers op vierduizend locaties. Elke dag, in zorginstellingen, scholen, bedrijfsrestaurants en vliegtuigen. Deze week worden ze in het zonnetje gezet tijdens De Week van de Cateraar.

‘Cateringmedewerkers houden Nederland gezond en vitaal’

De week wordt georganiseerd door de Vereniging van Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca). Via social media, post en e-mail kunnen gasten hun favoriete cateringteam in het zonnetje zetten. Jos van Straten, algemeen secretaris Veneca: “Cateringmedewerkers houden Nederland gezond en vitaal. Daar kan niet genoeg aandacht voor zijn.”

Compliment

Via Facebook, Instagram, Twitter en de website worden de complimenten gedeeld en uitgelicht. Mensen kunnen ook op elke deelnemende locatie het compliment op een ansichtkaart schrijven. Dagelijks kiest de redactie van Veneca het leukste compliment uit waarmee het betreffende cateringteam een leuke prijs wint. Van Straten: “Nieuw dit jaar is de samenwerking met FNV Catering. Tijdens De Week Van De Cateraar wordt de winnaar van de Leukste Collega-actie van FNV Catering bekendgemaakt, die een dinerarrangement in een sterrenrestaurant krijgt aangeboden.”

Recepten

Alle complimenten, acties en reacties die via Twitter, Facebook, e-mail en de post binnenkomen, staan op Deweekvandecateraar.nl gepubliceerd. Op Twitter is #DWVDC het verzamelpunt. Ook na afloop van de week blijft de website actief. Regelmatig plaatst de redactie bijzondere recepten van cateringmedewerkers en ander relevant cateringnieuws.

Lees ook: ‘En de beste manager instellingscatering is geworden…’

Foto: Care Culinair

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels