nieuws

Een gezond ijsje van onze zuiderburen

Eten & Drinken

Van Gils introduceert Sweet Creations; een romig, eiwitverrijkt vanilleijsje. Om de bewoners en patiënten echt te verrassen, adviseert het Belgische bedrijf het ijsje te gebruiken als basis voor milkshakes, fruitshakes en ijscoupes. Eiwitten zijn natuurlijk zeer belangrijke bouwstoffen voor het lichaam, maar niet iedereen krijgt altijd voldoende eiwitten binnen. Dat kan leiden tot ondervoeding en […]

Een gezond ijsje van onze zuiderburen

Van Gils introduceert Sweet Creations; een romig, eiwitverrijkt vanilleijsje. Om de bewoners en patiënten echt te verrassen, adviseert het Belgische bedrijf het ijsje te gebruiken als basis voor milkshakes, fruitshakes en ijscoupes.

Eiwitten zijn natuurlijk zeer belangrijke bouwstoffen voor het lichaam, maar niet iedereen krijgt altijd voldoende eiwitten binnen. Dat kan leiden tot ondervoeding en een langzamer lichamelijk herstel. Het eiwitverrijkte ijsje is verpakt in cups van 100 ml waardoor ze snel en gemakkelijk te serveren zijn. Volgens Van Gils is dit ijs geschikt voor mensen met slikproblemen.

Meer info: Van-gils.be

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels