nieuws

Flipje is terug

Eten & Drinken

Exclusief voor zorginstellingen en ziekenhuizen maakt het icoon Flipje van de Betuwe zijn terugkeer op de jamverpakkingen. Ziekenhuis Rivierenland in Tiel mocht als eerste de nieuwste portieverpakkingen van Betuwe jam in ontvangst nemen. De Betuwe jam is gemaakt van puur fruit zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. Exclusief voor zorginstellingen en ziekenhuizen zijn de nieuwe 15 […]

Flipje is terug

Exclusief voor zorginstellingen en ziekenhuizen maakt het icoon Flipje van de Betuwe zijn terugkeer op de jamverpakkingen. Ziekenhuis Rivierenland in Tiel mocht als eerste de nieuwste portieverpakkingen van Betuwe jam in ontvangst nemen.

De Betuwe jam is gemaakt van puur fruit zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. Exclusief voor zorginstellingen en ziekenhuizen zijn de nieuwe 15 grams portieverpakkingen beschikbaar in de drie klassieke smaken aardbeien, abrikozen en zwarte bessen.

Sinds 1885 zijn vele generaties opgegroeid met jam van de Betuwe. De mascotte Flipje van de Betuwe roept dan ook warme herinneringen op. Met de terugkomst van de Betuwe jam heeft het icoon Flipje zijn prominente plaats op de verpakkingen terug.

Binnenkort zijn de portieverpakkingen van de Betuwe jam in heel Nederland beschikbaar voor de zorginstellingen en ziekenhuizen.

Meer info: Hero.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels