nieuws

Italiaanse IJskoffie wil Nederland veroveren

Eten & Drinken

Gelita Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, wil de Nederlandse markt veroveren. Eigenaar Marco de Groot voorziet dat ook gasten in de zorgsector de komende zomer behoefte zullen hebben aan verkoeling. “Als je in de zomer in het ziekenhuis komt, moet je toch concluderen dat het daar best warm kan zijn. Ik […]

Italiaanse IJskoffie wil Nederland veroveren

Gelita Italian IJskoffie, in Italië al jaren een groeiend succes, wil de Nederlandse markt veroveren. Eigenaar Marco de Groot voorziet dat ook gasten in de zorgsector de komende zomer behoefte zullen hebben aan verkoeling. “Als je in de zomer in het ziekenhuis komt, moet je toch concluderen dat het daar best warm kan zijn. Ik denk dat er vast wel animo is voor een frisse ijskoffie.”

De koffie is volgens de makers niet alleen lekker, maar ook gezond te noemen. Hij is gemaakt op basis van stevia, een biologische zoetstof welke geen calorieën en koolhydraten bevat, daarbij is deze ijskoffie gluten- en kleurstofvrij. De ijskoffie-mix wordt bereid met melk in een zogenaamde granita, een type slush-machine.

De ijskoffie is volgens Gelita makkelijk en snel voor te bereiden waardoor de barista zijn handen vrij heeft tijdens de piekuren, omdat de koffie dan alleen getapt hoef te worden. De koffie kan worden ‘opgepimpt’ met een toefje cacao of scheutje likeur.

Meer info: Gelita.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels