nieuws

Chef Martin wint Koks! Innovatie Trofee 2014

Eten & Drinken

Chef Martin heeft de Koks! Innovatie Trofee 2014 gewonnen in de categorie Food & Beverage. Dat is bekendgemaakt tijdens de vakbeurs Welkom in de zorg in Jaarbeurs Utrecht. In de categorie Food & Beverage won Chef Martin met Minigerechtjes. Dit zijn tussendoortjes, ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen. Rijk aan energie en eiwitten en uitstekend te […]

Chef Martin wint Koks! Innovatie Trofee 2014

Chef Martin heeft de Koks! Innovatie Trofee 2014 gewonnen in de categorie Food & Beverage. Dat is bekendgemaakt tijdens de vakbeurs Welkom in de zorg in Jaarbeurs Utrecht.

In de categorie Food & Beverage won Chef Martin met Minigerechtjes. Dit zijn tussendoortjes, ontwikkeld voor mensen met eetlustproblemen. Rijk aan energie en eiwitten en uitstekend te verdelen over meerdere eetmomenten per dag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels